miercuri, octombrie 22, 2008

Despre Steaua - Lyon

Stiu ca putem spune ca am vazut fotbal, nu gluma. Rar vezi partide in care se marcheaza atatea goluri, dar totusi parca ceva nu este la locul lui. Ceva cu siguranta lipseste. Aaa… echipa ce o ador de mic nu a castigat, ba mai mult, s-a facut de ras. Cu o aparare neshimbata in care Goian(”ministrul apararii” - cum l-au denumit francezii), Radoi si Ghionea sunt pe picior de egalitate, jucatori de nationala, aceiasi jucatori de cativa ani se iau atatea goluri e clar ca greseala este in alta parte, nu la jucatori.
Poate Lacatus nu e ceea ce trebuie acum Stelei, poate Gigi ar trebui sa se mai abtina si el vre-o luna, doua sa vedem ce se intampla. Tacerea este de aur. Nu trebuie sa jignim jucatorii, antrenorii, fotbalistii sau cei care ingrijesc terenul, trebuie sa avem rabdare multa si, cel mai important, mult bun simt.
Atata timp cat seful de la Steaua se comporta ca un detinator de sclavi, suporterii nu au cum sa reactioneze altfel pentru ca “daca nea Gigi poate, eu de ce sa nu ma iau de Toja, Lovin sau pe cine mai antipatizez eu”. Nu asa se face, ca suporter daca nu-ti convine ceva la echipa, conducere sau antrenori, nu te duci la meci sau mai rau te duci si stai ca la teatru. Ignoranta doare cel mai rau. Oamenii din fotbal sunt acolo pentru imagine, poze si interviuri. Asa ca va fac o mica invitatie, si suporterilor si ziaristilor, incercati sa ignorati tot ce tine de clubul Steaua pentru o saptamana si vom vedea o schimbare, pentru ca marele Gigi Becali nu poate sta fara declaratii si fara a fi bagat in seama.
Steaua a platit aseara scump pentru cuvintele lui Gigi, care isi dorea sa-i arate lui Aulas ca a gresit in momentul in care acesta i-a facut oferta si cred ca in acest moment Benzema face cat 75% din Steaua.
Domnule Gheoghe Becali va rog sa nu mai spuneti ca faceti totul pentru Dumnezeu sa ca El este cel ce v-a dat tot ce aveti pana acum, se pare ca Dumnezeu ti-a aratat ca nu trebuie sa te falesti si in acest moment ti-a dat o palma sa realizezi ce ai facut, poate te mai temperezi si nu mai tratezi angajatii precum niste sclavi.

10 comentarii:

vladandi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
vladandi spunea...

Gabi o sa fie innebunit cand o sa vada subiectul abordat. Oricum, ai vazut ce le-am facut in primele 10 minute? Praf i-am facut !!!

Unknown spunea...

Buflex, poa' te trezesti cu Zmara la usa!! :))

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

sa traiasca dl andrei
te-ai facut om mare dle,scrie si tu mai pe scurt ca au jucat ca niste carnati,carpe,sunt vai de capul lor....sau arthuro e de kkt
:))))


voicu adrian

Anonim spunea...

Meciurile de fotbal m-au fascinat intotdeauna.
Steaua e o echipa mare, ii urez din toata inima "Hai cainii rosii din Banie! Hai Rapiduletu'!"

Anonim spunea...

Pai asta l-am mai comentat o data. Baga alt material.

folyo2001 spunea...

O sa bag. Sunt si eu la inceput si abia am facut modificarile ca toata lumea sa poata scrie. De aceea nu am scris altceva. Ma deprind si eu cu schemele de blog.

Anonim spunea...

Daca te fascineaza munca, atunci cred ca respecti si cele 10 porunci:

1 - Traieste ca sa te odihnesti!

2 - Iubeste-ti patul, el este Templul tau!

3 - Cind cineva vine in vizita la tine, lasa-l sa se odihneasca langa tine!

4 - Odihneste-te in timpul zilei, ca noaptea sa poti dormi bine!

5 - Munca este sfinta, asa ca nu te atinge de ea!

6 - Nu face dimineata nimica din ceea ce poti face dupa-amiaza!

7 - Munceste cit mai putin posibil! Lasa-i pe altii sa munceasca in locul tau!

8 - Linistete-te, nimeni nu a murit deoarece nu a facut nimica. In schimb, daca muncesti, te poti rani...

9 - Daca trebuie sa faci ore suplimentare, stai linistit la locul tau si asteapta ca aceste ore sa treaca...

10 - Nu uita, munca este izvor de sanatate. Dar tocmai de aceea las-o doar ptr. a vindeca bolile!

(sa vad daca te prinzi de la cine e)

folyo2001 spunea...

Nu cred ca pot sa-mi dau seama cine esti...